Den HelderUitgaan

Nationale Zwem4daagse in Den Helder

Adverentie

Den Helder – De Nationale Zwem4daagse vindt dit jaar van 19 tot en met 23 juni plaats. In zwembad Het Heersdiep komen jaarlijks ongeveer 400 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind van de week een medaille als beloning.

De officiële opening van de Zwem4daagse vindt plaats op maandag 19 juni. De zwemtijden voor de Zwem4daagse zijn van 07:00 tot 10:00 uur en van 16:00 tot 21:00 uur. Vrijdag is de officiële afsluiting en kan iedereen zijn medaille in ontvangst nemen. Deelnemers die op donderdag klaar zijn, kunnen ook die dag de medaille ophalen. Kaarten zijn tot en met 20 juni online of aan de kassa van het zwembad beschikbaar.

Naast het zwemmen van de verschillende afstanden organiseren verenigingen en leden die gebruik maken van zwembad Het Heersdiep verschillende activiteiten in en rondom het buitenbad. Geïnteresseerden voor de Zwem4daagse kunnen voor tickets en aanvullende informatie terecht op https://acdh.nl/zwem4daagse-den-helder-2023/.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button