Uitgaan

Honderden wandelaars genieten tijdens de vierdaagse Wieringermeer

Advertentie:

Wieringermeer – De organisatie is trots op de zevenhonderd deelnemers van de avondvierdaagse Wieringermeer. Er is geen onvertogen woord gevallen en de wandelaars waren uitermate tevreden over het parcours.

Er waren afstanden van tweeënhalf, vijf of tien kilometer en er werd onder andere deel genomen door basisschoolleerlingen, scouting Die Robben, zorginstellingen en uiteraard de eenlingen.

De start verliep vlekkeloos in Middenmeer, dinsdag was de start in Slootdorp regenachtig (maar het moraal bleef prima), woensdag door de modder in het Dijkgatbos en de laatste avond werd er onder grote belangstelling en applaus gefinisht in Kreileroord.

Tevreden bestuur
Het bestuur bestaande uit Linda de Graaf, Ferdinand Metzlar, Vivian Barten-Bruin en Corianne Hiemstra-van de Veldt bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit evenement.

“We zijn dit jaar niet droog en ook niet schoon gebleven maar wij zijn super trots op alle deelnemers”, aldus de organisatie.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button