Den Helder

Lokale clubs in de prijzen

Advertentie:

Meer dan 100 verenigingen waren zaterdag aanwezig tijdens de feestelijke finalemiddag van de Rabobank Clubkas Campagne op het Julianaplein. Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon ging er dit jaar met de hoofdprijs van door. Zij kregen 537 stemmen en namen een cheque van € 3.098,49 mee naar huis.

Het lokale verenigingsleven een steuntje in de rug geven, daar draait het om bij de Rabobank Clubkas Campagne. Het totaal te verdelen bedrag telde dit jaar € 225.000,- voor het hele werkgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland. De bank heeft voor het uitdelen van de cheques vier feestelijke finale bijeenkomsten georganiseerd.

In Den Helder was een tweede plaats weggelegd voor Hospice Den Helder. Zij kregen 467 stemmen en daarmee een cheque van € 2.694,59 en op plek drie: Bijenhoudersvereniging Noord-Holland Noord met 252 stemmen een cheque van € 1.454,04. De top drie werd op het podium in de schijnwerpers gezet, maar eigenlijk waren alle deelnemende clubs winnaar. Iedere club ging met een cheque naar huis. De Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon was niet alleen de grote winnaar van de dag, ze gingen ook naar huis met de originaliteitsprijs. Zij maakten een leuke en creatieve promotiefilm. Dat leverde naast hun prachtige cheque ook nog eens 250 euro extra op.

Grote winnaars
De leden van Rabobank Kop van Noord-Holland hebben massaal gestemd: 7.812 leden (38%) hebben hun stemmen verdeeld over hun favoriete clubs! Dit komt neer op 39.060 stemmen totaal. Vorig jaar introduceerde de bank de Rabobank Clubkas Campagne. Het bleek een succes en daarom heeft de bank dit jaar een nog hoger bedrag ter beschikking gesteld. Dit heeft zeker bijgedragen aan een verdere groei in deelnemende clubs en stemmende Rabobank-leden. De uitgereikte cheques geven de clubs een financieel steuntje in de rug om hun mooie doelen te realiseren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button