Nieuws

Riante cheque voor Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon

Adverentie

DEN HELDER – Meer dan 100 verenigingen waren zaterdag aanwezig tijdens de feestelijke finalemiddag van de Rabobank Clubkas Campagne op het Julianaplein. Dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon ging er dit jaar met de hoofdprijs van door. Zij kregen 537 stemmen en namen een cheque van € 3.098,49 mee naar huis.

Het lokale verenigingsleven een steuntje in de rug geven, daar draait het om bij de Rabobank Clubkas Campagne. Het totaal te verdelen bedrag telde dit jaar € 225.000,- voor het hele werkgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland. De bank heeft voor het uitdelen van de cheques vier feestelijke finale bijeenkomsten georganiseerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button