JeugdSport

Vido sluit het seizoen gezellig af

Wieringenwerf – Korfbalvereniging Vido heeft het seizoen met de jeugd zaterdag 27 juni gezellig afgesloten. Het seizoen, dat bij aanvang goed begon, veranderde toen het coronavirus het land binnenkwam. De gehele competitie en de trainingen werden geannuleerd en niemand kwam meer tot korfballen op de club. Gelukkig kan korfbalvereniging Vido op de periode van voor Corona met een goed gevoel terugkijken.

De E-jeugd draaide steeds boven aan mee in de competitie en lag in de zaal lang op kampioenkoers, helaas was dit geen haalbare kaart meer toen er toch een paar puntjes verloren werden. Op het veld en in de zaal heeft dit team een knappe prestatie neergezet. Na de zaalcompetitie was het de bedoeling om sinds jaren weer een tweede competitieteam actief te hebben: een E2. Helaas kon dit door de Corona niet doorgaan, de verwachting is dat zij na de zomer hun debuut maken in de competitie. Vido zal dan met een D 8-tal en een E 4-tal uitkomen.

Er zijn op de basisscholen in Wieringerwerf en Middenmeer gymlessen verzorgd door Korfbalkids waarin korfbal centraal stond. De instuif op het veld en in de zaal die hier op volgde was een succes. Korfbalvereniging Vido hoopt na de vakantie ook weer een aantal van deze kinderen terug te zien op de training.

Afsluiting
Zaterdag 27 juni was de afsluiting op het eigen korfbalveld van Vido waar diverse spelletjes werden gedaan, waarbij in groepjes gestreden werd om de winst en een aantal spellen. Het watergevecht kon helaas niet doorgaan vanwege de temperatuur, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button