Den Helder

Motorrijders / verkeersregelaars gezocht voor Tour de Lasalle

Den Helder – Stichting Tour de Lasalle is op zoek naar motorrijders / verkeersregelaars die het leuk vinden om de wielrenners te begeleiden en het verkeer te regelen tijdens dit evenement. De Tour de Lasalle wordt verreden van 26 tot en met 29 augustus aanstaande.

Het enige wat verwacht wordt van de verkeersregelaar is dat deze vooraf een examen aflegt op de computer. Voor wie hier moeite mee heeft is ook begeleiding beschikbaar. De taak bestaat voornamelijk uit het regelen van het verkeer op de route en het begeleiden van de renners tijden de omloop.

Met de vierdaagse Tour de Lasalle rijden elk jaar ongeveer 120 wielrenners mee op routes in Den Helder en op Texel. De motorrijder krijgt een vergoeding voor brandstof en een lunchpakket voor onderweg. Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij de coördinator veiligheid. Dat is Johan Aarsen en hij is bereikbaar via johan.aarsen@quicknet.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button