Sport

Team Dozy tafeltennis compleet voor najaarscompetitie

Advertentie:

Den Helder – Het is Dozy gelukt een team samen te stellen dat later dit jaar uitkomt in de najaarscompetitie. Kopvrouw Ana Gogorita laat weten blij en trots te zijn met de teamsamenstelling. “Ik denk dat we met dit team zeker kans maken op het kampioenschap.”

Behalve Gogorita zelf bestaat het team uit ShuoHan Men, Yoeke Gunsing, Dobrila Jorguseska en Tanya Misconi. Laatstgenoemde neemt de plaats in van de bij Den Helder vertrokken Tanja Helle, de overige speelsters kwamen vorig seizoen ook al uit voor Dozy.

De sterkte van het team komt onder meer tot uiting in het feit dat, op Gogorita na, alle speelsters ook in andere competities (in Nederland en het buitenland) uitkomen. “Dat betekent wel dat het soms even puzzelen zal zijn qua planning, maar ik heb er vertrouwen in dat het moet lukken”, aldus Gogorita. De eerste competitieronde is in het weekeinde van 18 september.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button