Hollands KroonVideoZakelijk

7e generatie Dunselman opent vernieuwde bakkerij (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – De eerste klant stond vrijdag om 08.15 uur al voor de deur van de vernieuwde bakkerij van Dunselman aan de Hoofdstraat in Hippolytushoef. Een week lang is hard gewerkt om in de winkel het interieur iets aan te passen en nu was het zover en stonden er tegen openingstijd om 09.00 uur behoorlijk wat mensen voor de deur.

Lieven Kammeraat was de eerste en hij kwam elke week al bij Edwin Bellis is de winkel. Hij vond het wel leuk hier als eerste te staan en om natuurlijk zo’n lekkere taart mee te nemen. “Ik heb over de bakkerij van Bellis vroeger op school nog een werkstuk gemaakt, dus ik ken de bakkerij wel een beetje.”

Na zijn komst begon de rij voor de deur aardig lang te worden. De stemming onder de klanten was prima en iedereen is blij dat de bakkerij weer open is. “Brood uit de supermarkt is wel goed, maar ik vind het brood en gebak en dergelijke bij een bakker toch even lekkerder”, aldus één van de omstanders.

De opening werd verricht door de zoon van Barry Dunselman en dit is al de 7e generatie. Barry: “Wij zijn trots op onze nieuwe winkel in Hippolytushoef en kunnen ook vermelden dat de overbekende Wieringer Jodekoeken en de Wieringer tulen tijdens de kermis behouden blijven. Ongeveer 80 procent van de producten komt uit de centrale bakkerij in Den Helder en de rest, zoals bijvoorbeeld croissants, harde bolletjes en saucijzenbroodjes, wordt hier in Hippolytushoef gedaan.”

Na de opening bleef het flink druk voor de bakkerij en alle klanten konden voor een klein bedrag een flinke zak met bakkerijartikelen meekrijgen. Deze actie geldt voor vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button