Overige

De Nollen op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Advertentie:

Den Helder – Project De Nollen in Den Helder kan extra vrijwilligers goed gebruiken. Vooral voor deze zomer zijn extra mensen hard nodig. Dus wie deze zomer graag buiten wil werken in een prachtige omgeving is van harte welkom. Op de Nollen kunnen ze wisselend aan de slag, van gastvrouw tot gids of als medewerker educatie tot ondersteuning bij het onderhouden van het landschap.

“Of je nu alle bestellingen van de gast opneemt of een werkuitje begeleidt als gids. Een familiedag verzorgt of een workshop voor een basisschool uit de buurt draait. Jij zorgt samen met je collega’s dat je gasten het uitstekend naar de zin hebben”, vertelt Jacobeijn Luijt van De Nollen.

Zin om deel uit te maken van een hecht team op een idyllische locatie als de Nollen? “Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde gidsen en hosts voor ons museum.” Interesse? Bezoek de website www.projectdenollen.nl of mail naar info@projectdenollen.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button