Den Helder

Autodrukte N9 Kooypunt op zaterdag Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Als gevolg van onder meer uitgaande bezoekers vanaf Texel en Den Helder op viaduct Kooypunt is op de Rijksweg N9 sprake van langzaam rijdend en stilstaand verkeer op zaterdag 1 juli. Het tijdelijk transferium met shuttlebussen en aansluiting op het gewone openbaar vervoer is gewoon bereikbaar.

Bezoekers worden geadviseerd hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. De buspendeldienst geeft tevens aansluiting op al het overige gewone openbaar vervoer.

Zo stopt er een bus op treinstation Den Helder Zuid waar ook een rechtstreekse verbinding is naar het terrein van de Marinedagen en rijden er bussen van en naar NS-station Den Helder met overstap op de Texelse boot (TESO veerdienst).

De verkeersdrukte als gevolg van Sail Den Helder 2023 en de Marinedagen is naar verwachting zowel de gehele zaterdag en zondag 1 en 2 juli 2023 wisselend op verschillende tijdstippen.

Een team van deskundige verkeersregelaars staat paraat op alle verschillende knooppunten om waar nodig in te grijpen en al het autoverkeer in goede banen te leiden.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button