Uitgaan

Win 2 tickets voor Trapop Festival 2024

Advertentie:

Den Helder – De voorbereidingen voor Trapop Festival zijn in volle gang. Met nog enkele dagen te gaan, wordt het Openluchttheater de Helderse Vallei deze week omgetoverd tot het festivalterrein van Trapop Festival. Het festival, dat komende zaterdag 6 juli plaatsvindt, is sinds de eerste editie in 2022 volgens velen een niet te missen evenement in Den Helder.

De line-up van het festival bestaat ook dit jaar enkel weer uit lokale bands. Niemand minder dan Helderse muzikant Danny van Tiggele opent het festival. De line-up wordt aangevuld door americana-band Bark, de Helderse band Apple Juice, reggae-band Jah Riddem, de band achter het festival STAGE2, Anyway, Milan Kirstein, Hammasound en Feest DJ Jordy. Rasartiest Tom Haver, bekend van grote festivals, kermissen en de skigebieden in Oostenrijk tot podia in Spanje en Amerika, maakt de line-up compleet.

Het festival heeft zijn thuisbasis gevonden in het Openluchttheater bij De Helderse Vallei. “Ondanks dat er helemaal geen voorzieningen zijn op het terrein, leent de locatie zich perfect voor het organiseren van een festival. De sfeer die de aanwezige tribune geeft en de kleinschaligheid van het terrein maakt het een enorm intiem festival”, aldus een woordvoerder van de organisatie.

Win kaarten
De eerste twee edities van het festival waren uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie dat dat weer het geval zal zijn. De organisatie meldt dan ook dat er op dit moment nog maar enkele kaarten beschikbaar zijn. Regio Noordkop mag als partner van Trapop Festival twee maal twee tickets verloten. Vul, om kans te maken op de tickets, onderstaand formulier in en uit alle inzendingen worden woensdag rond 18.00 uur de twee winnaars getrokken. De kaarten worden daarna per mail naar de winnaars verstuurd.

Zie je geen formulier? Stuur dan gewoon een e-mail naar winnen@regionoordkop.nl met als onderwerp “Actie Trapop” en vergeet niet naam en adres in te vullen.

Meer informatie over het festival en de kaartverkoop is ook te vinden op de website van het festival www.trapop-festival.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button