Sport

Datum Halve van Den Helder bekend

Advertentie:

De Halve van Den Helder vindt in 2020 plaats op zaterdag 4 en zondag 5 april. Daarmee vindt het wandelweekend precies een week voor Pasen plaats.

Het parcours van de marathon wordt aangepast, zo laat de organisatie weten. De lopers gaan volgend jaar voor een flink deel over een nieuwe route. Een andere wijziging is het schrappen van de 13,1 kilometer. Daarvoor in de plaats komt de tien kilometer. “De 13,1 km is ook geen officiële wedstrijdafstand en door de tien toe te voegen hopen we deelname ook voor enkele regionale toppers interessant te maken”, aldus Sebastiaan Horn.

De organisatie van de Halve is in andere handen gekomen, waarmee een doorstart is gerealiseerd en het evenement voor Den Helder behouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button