Hollands KroonVideo

Historische video: Opening Rijksweg A7 Middenmeer 1987

Advertentie:

HOLLANDS KROON – Op 2 juli 1987 is het laatste stuk Rijksweg A7 bij Middenmeer officieel geopend in de Oude Beurs te Middenmeer, tal van landelijk bekende hoogwaardigheidsbekleders waren er bij aanwezig.

De opening van Rijksweg A7 al weer ruim 32 jaar gelden door o.a. Neelie Smit-Kroes toenmalig minister van verkeer en waterstaat en Hans Wiegel als toenmalig commissaris van de Koningin van Friesland. En de burgemeester van de Wieringermeer Dhr. Knorr ontvingen de genodigden in de ‘Oude Beurs’.

In het kader Historische filmpjes op YouTube, heeft de redactie deze gevonden bij het VideoArchief HOORN en de REGIO via videoarchief-hoorn.nl en zijn gemaakt door Stichting Hoorn en de Regio in 1987.

Noordkop Nieuws brengt u deze zomer zo nu en dan enkele Historische filmpjes uit het verleden van Hollands Kroon gevonden op het grote web, heeft u ook iets gezien mail ons via redactie@noordkopnieuws.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button