Noord-Holland

Hoe kom ik van mijn kat af

Adverentie

SCHAGEN – De DierenAmbulance medewerkers van Hollands Kroon/Schagen hebben flink moeten graven is een afvalcontainer om bij een kat te komen die daar was gedumpt in een afgesloten afvalzak.

Oplettende buurtbewoners hadden in de gaten dat er iets aan de hand was in de container die op de Korenmolen stond en hebben de dierenbescherming ingeschakeld. Samen met medewerkers van HVC is de kitten uit de container bevrijd.

De politie is ter plekke geweest en doet onderzoek. Mensen die mogelijk meer informatie hebben worden verzocht de politie te bellen of de DierenOpvang op 0224-551818. Het geschrokken kitten is opgevangen bij de DierenOpvang in Tuitjenhorn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button