Uitgaan

Openbare Rock ’n Rollatorbingo in het Noorderlicht

Advertentie:

HIPPOLYTUSHOEF – Voor hun project “Levenskunstig de zomer door” organiseert Cultuur binnen de Dijken op woensdag 7 augustus in Noorderlicht in Hippolushoef de “Rock ’n Rollatorbingo”.
Een bingo met leuke liedjes van Toen. Gespeeld door pianiste Ria Appelman en natuurlijk uit volle borst meegezongen door alle deelnemers.

Het is een openbare activiteit dus alle 60-plussers van Wieringen/uit de Wieringermeer zijn van harte welkom. Maar meld je wel even aan. Dan weten ze met hoeveel mensen ze rekening moeten houden. Er is niet onbeperkt plaats in het Noorderlicht. De kosten voor de bingo zijn €4,-.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button