112

Gewonden bij vechtpartij in Huisduinen

Huisduinen – De politie heeft vrijdagavond rond 23.45 uur, na een melding van een vechtpartij van een groepje mensen op de zeepromenade, twee mannen aangehouden. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Agenten troffen de verdachten in de omgeving aan. Het gaat om twee mannen van 39 en 27 jaar oud, afkomstig uit Julianadorp en Den Helder. Bij de vechtpartij zijn twee vrouwen van 29 en 30 en een 26-jarige man uit Den Helder gewond geraakt. Zij zijn aan hun verwondingen in het ziekenhuis behandeld.

De mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten. De politie onderzoekt wat de aanleiding van dit incident is geweest. Iets gezien? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button