Hollands Kroon

Voetbaltafel van Sven naar GameDay Wieringerwerf

Wieringerwerf – Enige tijd geleden kreeg de Hollands Kroonse Uitdaging van Sven De Bie een voetbaltafel aangeboden. Voor een mooie tegenprestatie mocht deze van eigenaar verwisselen. Monique Bosmans-De Vries van Sport en Welzijn Wieringermeer reageerde hierop. Zij wilde deze tafel graag inzetten op Rabobank GameDay Wieringerwerf. Als tegenprestatie mag Sven, samen met zijn vader Richard, deelnemen aan een evenement tijdens GameDay. Een mooie match, vonden beide partijen.

Manager Edwin van de Hollands Kroonse Uitdaging is natuurlijk even gaan kijken bij GameDay in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. Een plek om te gamen en te sporten in een omgeving vol (computer-) techniek. Een toffe plek om samen een spelletje te spelen en relaxed te chillen. En dan is het wel heel verleidelijk om het één en ander uit te proberen.

Ook deelnemen? Dat kan nog tot 20 augustus. Kijk voor meer informatie op de website van Rabobank GameDay Wieringerwerf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button