Hollands Kroon

GameDay Hollands Kroon breidt uit met agrarische locatie

Hollands Kroon – GameDay Hollands Kroon zal dit jaar plaatsvinden van 13 tot en met 26 augustus. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een agrarische locatie, op zaterdag 13 en 20 augustus. Met dit initiatief zorgt LINK Jongerenwerk ervoor dat kinderen en jongeren deze zomervakantie wat te doen hebben. Vanaf 13 augustus 2022 wordt de Zuiderzeehal Wieringerwerf voor twee weken lang omgebouwd tot een gaming arcade. Het eerste deel van de zaal wordt gevuld met de nieuwste consoles, F1 simulators, een spectaculair Just Dance podium en veel meer. Meer informatie en aanmelden kan via www.viralspot.nl.

De rest van de zaal staat in het teken van allerlei sportactiviteiten en workshops: van ultimate trefbal en drone vliegen tot een workshop YouTube video’s maken van Mick van YouTube. Iedere dag is er wat anders te beleven. Nieuw dit jaar is een agrarische locatie waar gaming, sport en gemotoriseerde voertuigen bij elkaar komen. Op 13 en 20 augustus zal er, van 12.00 uur tot 21.00 uur, van alles te doen zijn op deze prachtige locatie zoals lasergamen, kano varen, een openluchtbioscoop en XL Jenga. Daarnaast komt er een pop-up kartbaan en kunnen kinderen en jongeren tegen elkaar racen op Fatmax steps. Gegarandeerd geen verveling deze dagen!

Kijk op de website www.viralspot.nl voor meer informatie of tickets. Voor vragen of aanmelden als vrijwilliger, mail dan naar gio@linkprojecten.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button