Den Helder

Informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek Julianadorp

Den Helder – Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) wordt dinsdag 6 september in de bibliotheek van Julianadorp geopend. Bij dit informatiepunt kunnen mensen wekelijks terecht met vragen over allerlei digitale overheidszaken. Tegenwoordig zijn er steeds meer zaken van de overheid die mensen zelf via internet moeten regelen. Veel mensen vinden dit lastig. Het is fijn als iemand je hierbij op weg helpt. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek van Julianadorp staat een vrijwilliger van MEE & de Wering klaar voor iedereen die vragen heeft over bijvoorbeeld DigiD, het regelen van studiefinanciering, het aanvragen van zorgtoeslag of het invullen van een gezondheidsverklaring voor het rijbewijs.

Het informatiepunt in bibliotheek Julianadorp is vanaf 6 september iedere dinsdagochtend geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Iedereen is zonder afspraak welkom. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig en de hulp is gratis. In Den Helder is er ook een IDO te vinden. Het IDO in School 7 is iedere dinsdagochtend geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button