Den HelderMaritiem

Reünie Ex-Schrijvers en Logistieke Dienst Koninklijke Marine

Advertentie:

Den Helder – De Reüniecommissie Ex-Schrijvers en Logistieke Dienst der Koninklijke Marine houdt op 30 september 2022 een reünie in Amsterdam. De reünie is toegankelijk voor actief dienenden en post-actieven uit de doelgroep. Ook zijn partners en familieleden van harte welkom.

Locatie: Evenementencentrum (ECA) van het Marine-Etablissement Amsterdam (MEA)
Datum en tijd: 30 september, aanvang 10.30 uur
Kosten: toegangsprijs bedraagt €17,50 per persoon (Thee/koffie en gebak, borrelgarnituur, Hollands buffet en een aangeklede rijsthap inbegrepen)

Aanmelden kan uitsluitend via het aanmeldingsformulier op de website www.schrijverslda.nl/reunie. Hier zijn ook alle bijzonderheden te vinden. Verdere informatie is te verkrijgen via e-mail via info@schrijverslda.nl. De toegangsprijs dient gelijk bij inschrijving te worden voldaan. Uiterlijke inschrijfdatum is 16 september 2022.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button