112Hollands Kroon

Politie plukt man in scootmobiel van de A7

Advertentie:

Wieringerwerf – Bestuurders die maandag op de A7 reden, zullen raar hebben opgekeken toen zij een man in een scootmobiel over de snelweg zagen rijden. Wijkagent Bas Dirkmaat heeft de bestuurder veilig van de weg kunnen halen.

“Eerste melding van mijn avonddienst, oudere man met scootmobiel op de A7 snelweg”, vertelt Dirkmaat op Instagram. “Man was duidelijk de weg kwijt.” De agent heeft de bestuurder veilig achterin zijn dienstauto kunnen zetten. Een collega van hem heeft de scootmobiel daarna snel van de snelweg gehaald.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

4 reacties

  1. Gelijk op de bon slingeren deze man, en de kosten van het “afslepen” op hem verhalen. Scootmobiel bestuurders hebben vaak lak aan alle regels. Iedereen weet donders goed dat je niet op de snelweg moet komen met zo’n ding. Je verwacht dit niet als automobilist. En wat als je zo’n vent aanrijdt? Begin steeds meer een hekel te krijgen aan dit soort volk. Ze rijden de vouwen uit je broek als je niet uitkijkt. Opzouten. Uiteraard de goeden niet te na gesproken.

      1. Klopt. Velen reageren hier van uit hun onderbuik zonder verder te kijken dan hun neus lang is.

  2. Hiermee heeft de politie met gevaar voor eigen leven een ernstig ongeluk voorkomen.

Wellicht ook interessant

Back to top button