Hollands Kroon

Hollands Kroon neemt digitale medewerker in dienst

Hollands Kroon – Gemeente Hollands Kroon heeft vanaf 1 september een digitale medewerker. Iedereen kan met Sophie in gesprek via de website van Hollands Kroon of met de app.

Bezoekers van de website of gebruikers van de app krijgen gelijk antwoord. Sophie beantwoordt 24 uur per dag vragen. Ze weet namelijk bijna overal het antwoord op. Mocht ze het antwoord een keer schuldig blijven, dan zoekt ze direct een medewerker die tijdens kantooruren telefonisch beschikbaar is.

Chatballon
Vragen stellen aan Sophie kan via de chatballon op de website van gemeente Hollands Kroon. Op iedere pagina staat deze chatballon rechtsonder.

Meer informatie over Sophie is te vinden op de website van Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button