Den Helder

Infoavond in Baptistengemeente Het Lichtbaken

Den Helder – Baptistengemeente Het Lichtbaken organiseert maandag 14 september een infoavond over het programma Herleef. Dit programma start op 19 oktober.

“Herleef is een Bijbels Pastoraal Herstelprogramma gebaseerd op de liefde, genade, vergeving, genezing en overgave aan Jezus Christus. Wij geloven dat de kerk een plek is om te Herstellen, te Genezen en om oude schadelijke patronen te vervangen door patronen die goed zijn en op Gods Waarheid gebaseerd zijn. Omdat wij geloven dat je mag leven vanuit je identiteit in Christus, bieden wij al vier jaar dit programma aan in onze kerk. Velen hebben het reeds gevolgd en daar zijn kostbare getuigenissen van”, aldus het bestuur van de kerk.

Infoavond
De infoavond start om 19:30 uur en is in de Baptistengemeente Het Lichtbaken aan de Baljuwstraat 3A, 1785 SB te Den Helder. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Olga Jansen via 0619035803.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button