Hollands KroonZakelijk

Opening van het Sportcafé op Sportcentrum VZV

Advertentie:

‘T Veld – Het gaat er eindelijk toch van komen, na een grondige verbouwing van zowel de kantine als de keuken is het op vrijdag 4 september zover. Er is die dag een Klein officieel openingsmoment van het Sportcafé op het Sportcentrum VZV.

Helaas moet er door de huidige omstandigheden met Corona de uitnodiging in tweeën worden gesplitst, een voor genodigden om 17.00 uur en daarna om 19.00 uur voor alle overige bestuurders, trainers en leden en eventuele belangstellenden die VZV een warm hart toedragen.

Waarbij extra gelet wordt op de Corona richtlijnen en een beperkt aantal mensen gelijk in het nieuwe Sportcafé worden toegelaten. Uiteraard is er dan voldoende gelegenheid om in een tent buiten op het plein op gepaste afstand, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar over dit ingrijpende gebeuren van gedachten te wisselen.

Zoals de meesten inmiddels wel weten wordt het Sportcafé voor het eerst in het bestaan van Sportpark De Kogge gerund door de pachters Willem Doedens en Sasja Versluis. Het geheel heeft een hele gedaante verandering ondergaan waar iedereen versteld van zal staan. De Pachters Willem en Sasja staan voor iedereen klaar om het zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button