Hollands KroonZakelijk

Bedrijvengroep Niedorp zoekt ‘Ondernemer van het jaar 2022’

Niedorp – Wie volgt Laura Zwemmer van Paramedisch Centrum Niedorp op? Dat is de vraag voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar van Bedrijvengroep Niedorp (BGN). Van 1 tot en met 28 september kan iedereen een ondernemer aandragen en buigt een speciale commissie zich over de inzendingen. Op 12 oktober maakt de BGN de drie genomineerden bekend.

De ondernemersvereniging organiseert de verkiezing al jaren en de winnaar kan zich in een mooi rijtje Niedorper ondernemingen scharen. Dat is gelijk ook de voorwaarde: “de ondernemer of het bedrijf moet gevestigd zijn in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp”, vermeldt de Bedrijvengroep Niedorp in het persbericht.

Het voordragen van bedrijven kan van 1 tot en met 28 september, via het formulier op de site van de BGN. Het is niet voldoende om alleen een (bedrijfs)naam in te sturen: “Waar ondernemers zelf vaak te nuchter en bescheiden zijn, hopen we dat u ons vertelt wat deze ondernemers uniek maakt en waarom zij de geschikte kandidaat zijn om de ondernemersprijs in de wacht te slepen.”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button