Hollands Kroon

Dina Popma start eigen zangpraktijk in Hippolytushoef

Adverentie

Hippolytushoef – Zangcoach Dina Popma heeft haar eigen zangpraktijk geopend in Hippolytushoef. Popma heeft inmiddels al meer dan tien jaar ervaring als professioneel zangeres, muzikante en producer.

“Zingen vanuit je hart en plezier maken! Dat vind ik belangrijk om mijn leerlingen mee te geven!”, zegt zangcoach Dina Popma. “Ik wil mensen begeleiden die bijvoorbeeld heel graag willen zingen, maar niet durven, of zingen willen gebruiken om expressie te geven aan hun gevoelens.” Popma heeft vijf albums en vele tours op haar naam staan. Ook heeft ze verschillende zangers en zangeressen begeleid door de jaren heen.

Popma vervolgt: “Ik vind dat we af moeten van het idee dat zingen altijd gekoppeld moet zijn aan talent. Als je kunt praten, kun je ook zingen. En als je heel graag wilt zingen, maar je hebt begeleiding nodig, dan ben je bij mij aan het juiste adres!”

Diensten
Dina Popma biedt verschillende diensten aan in haar praktijk. Zowel zangcoaching, samen zangavonden, ademcoaching en klankbaden. Dina is ook te boeken als zangeres bij zorginstellingen, voor cliënten, een bijzondere gelegenheid of bijeenkomst. Meer informatie is te vinden op https://www.dinamusic.nl/coaching.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button