Hollands Kroon

N242 nabij Middenmeer van 8 tot 11 september afgesloten

Advertentie:

Middenmeer – WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland van vrijdag 8 september tot maandag 11 september 2023 werkzaamheden uit op de N242 nabij Middenmeer. Het gaat om het deel van de N242 Alkmaarseweg vanaf de aansluiting A7 tot en met de rotonde Professor Ter Veenweg. De deklaag wordt vervangen en dit betekent dat dit deel van de N242 afgesloten is voor al het verkeer.

Op vrijdag 8 september om 20:00 uur starten de werkzaamheden en deze zijn maandag 11 september om 05:00 uur weer gereed. Gedurende deze gehele periode is dit deel van de N242 afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden zijn de toe- en afritten van de A7 bij Middenmeer afgesloten en ook de rotonde N242 Alkmaarseweg / Professor Ter Veenweg kan niet gebruikt worden.

Verkeer vanuit Middenmeer naar de A7/Winkel/Nieuwe Niedorp/Verlaat volgt de N248 naar Wieringerwerf/A7/N239. Verkeer naar Middenmeer vanuit Winkel/Nieuwe Niedorp/Verlaat volgt de N239/A7 (afslag 13 Wieringerwerf)/N248. Verkeer vanuit het noorden en zuiden op de A7 naar Middenmeer volgt afslag 13 Wieringerwerf/N248.

Buslijn Connexxion
Tijdens deze werkzaamheden kan geen busvervoer door het werkvak rijden. Dit betekent dat buslijn 135 van Connexxion in het weekend van 8 september niet door Middenmeer zal rijden. Gemeente Hollands Kroon is aan het kijken of er eventueel pendelbussen kunnen rijden tussen Middenmeer en Wieringerwerf, zodat passagiers daar hun weg kunnen vervolgen. “Dit kunnen we helaas niet garanderen”, valt te lezen op de website van de gemeente. “Omdat eventuele aanpassingen in vertrek- / aankomsttijden niet meer verwerkt kunnen worden in de digitale systemen van Connexxion is op www.waaksaam.com de laatste informatie te vinden over de buslijn en -tijden.”

Om de werkzaamheden zo snel mogelijk gereed te hebben, en het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, wordt ook in de avond en de nacht gewerkt. Dit betekent dat er mogelijk enige geluidshinder kan ontstaan. “Dit vinden wij vervelend, maar hopen op uw begrip.”

Vragen
Mensen met vragen kunnen gratis bellen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of een e-mail sturen naar servicepunt@noord-holland.nl.

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button