112

Beelden vrijgegeven van inbrekers

Adverentie

De politie heeft beelden vrijgegeven van personen die donderdag 9 mei betrokken waren bij een inbraak in Middenmeer. Die inbraak vond plaats tussen 11.15 en 11.30 uur op de Professor Ter Veenweg.

Toen de bewoonster terug bij de woning kwam zag zij dat de achterdeur was geforceerd en de woning was doorzocht en dat er sieraden waren weggenomen. Op de bewakingsbeelden is te zien dat twee mannen en 1 vrouw naar de achterzijde van de woning lopen. Aan de achterzijde werd een achterdeur opengebroken. Mogelijk heeft deze woninginbraak een link met een woninginbraak in Wassenaar, gepleegd op 7 mei 2019.

Op de bewakingsbeelden daarvan dragen de verdachten nagenoeg dezelfde kleding als in Middenmeer. Deze verdachten opereren zeer waarschijnlijk landelijk. Tips over deze zaak? Klik hier voor het tipformulier.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button