Jeugd

Duurzaam Doen in De Helderse Vallei

Adverentie

Op 10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. De Helderse Vallei organiseert in het kader van ‘Duurzaam Doen’ op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur allerlei proefjes met het thema Duurzaamheid. Van alles over energie ontdekken, een eigen miniwindmolen ontwerpen, uitproberen of een lampje kan branden met een citroen, een flessenraket bouwen of een eigen duurzaam huisje knutselen.

Wie mee wil doen kan zich opgeven voor deze activiteit via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223-612555. De activiteit is geschikt voor kinderen van vier tot dertien jaar en kost € 2,50 per kind. Begeleiding door een ouder/verzorger is wenselijk. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button