Uitgaan

Kook je fit voor Den Helder en Julianadorp

Adverentie

Meer leren over gezonde voeding en leren koken zonder pakjes en zakjes leer je bij de workshop ‘kook je fit’ op 17 oktober.

Onder professionele begeleiding van de diëtist en lifestylecoach van Slim Fit en veggie chef Carina van Carina’s kitchen gaat het 2,5 uur lang om puur, lekker en gezond koken. Na deze kookworkshop kennen bezoekers de basis om thuis in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Tijdens de workshop krijgen bezoekers, uitgebreide uitleg over een gezonde leefstijl van de diëtist, alle recepten mee naar huis, alle maaltijden en de restjes gaan mee naar huis.

Ter kennismaking zijn de kosten € 37,50, exclusief drankjes. Deze kookworkshop begint om 17.30 uur met ontvangst en uitleg. De locatie is: de Verbinding in Julianadorp.

Kijk voor info op carinaskitchen.nl of slim-fit.nu.  Bellen kan naar 0630882144.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button