Nieuws

Van eenzaam naar één samen

Adverentie

Humanitas afdeling Kop van Noord-Holland zet vrijwilligers in om mensen te ondersteunen met weinig sociale contacten, een klein netwerk, eenzaamheidsgevoelens en nog veel meer. Het hele jaar door is er vanuit Humanitas extra aandacht voor deze mensen. Maar toch zijn er nog een hoop mensen alleen.

Tijdens deze week organiseert verschillende activiteiten in Schagen en Den Helder. Van een etentje tot een matchmarkt. Weten wat ze organiseren of langs willen komen tijdens de activiteiten?

Vrijwilligers gezocht
Humanitas is nog opzoek naar vrijwilligers voor het Vriendschappelijk Huisbezoek in omgeving Hollands Kroon, Schagen en Den Helder, om samen eenzaamheid te bestrijden.

Kijk voor meer informatie en verschillende activiteiten op humanitas.nl.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button