Hollands Kroon

Ontmoetingsdiners Middenmeer en Wieringerwerf gaan niet door

Advertentie:

Hollands Kroon – De vrijwilligers stonden in de startblokken, de kok had zijn inkopen reeds gedaan en toen kwamen vorige week donderdag ingrijpende maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. “Wij konden niet achterblijven en besloten de richtlijnen van het RIVM te volgen: beide diners moesten worden afgezegd! Onze gasten behoren immers tot de risicogroep.”

“We beseffen dat het voor veel van onze gasten een teleurstelling is dat nu hun gezellige en lekkere maandelijkse diner niet doorgaat, maar de gezondheid van eenieder gaat voor.” Omdat niet verwacht wordt dat het Coronavirus binnen enkele weken onder controle zal zijn, is besloten dat ook beide diners op vrijdag 17 april in Middenmeer en Wieringerwerf niet doorgaan.

Van harte hoopt de organisatie dat ze binnen niet al te lange tijd weer kunnen starten met de ontmoetingsdiners.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button