Den HelderPolitiek

Jongeren en burgemeester live in debat over corona

Den Helder – Burgemeester Jeroen Nobel van Den Helder gaat vrijdag 2 oktober digitaal in gesprek met drie scholieren van Scholen aan Zee over de coronacrisis, de recente aanscherpingen van de maatregelen en het stijgend aantal besmettingen. Vanaf 14.15 uur kunnen belangstellenden via de gemeentelijke Instagram- en facebookaccounts heb debat volgen.

Wat ‘doet’ corona met jongeren? Wat vinden ze van de maatregelen? Houden ze zich er aan en zo niet, waarom niet? Hoe zorgen we ervoor dat niet alleen zij, maar alle inwoners eraan bijdragen dat het virus de kop wordt ingedrukt? Als onderdeel van de gemeentelijke coronacampagne Verziek het niet! voert burgemeester van Den Helder Jeroen Nobel een gesprek met drie scholieren van Scholen aan Zee.

Iedereen mag meepraten en vragen stellen. Het gesprek wordt live gestreamd op de gemeentelijke instagram- en facebookaccounts van de gemeente Den Helder. De deelnemers proberen de vragen zoveel mogelijk tijdens de uitzending te beantwoorden.

De campagne Verziek het niet! bestaat onder meer uit een poster- en socialmediacampage. De actie is maandag 28 september jl. van start gegaan en duurt voorlopig twee maanden.

Toon meer

Yvonne de Groot

Mijn naam is Yvonne de Groot, geboren en getogen in Den Helder. Ik ben werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button