Den Helder

Minder bezoek mogelijk in het ziekenhuis

Den Helder – De bezoektijden van het ziekenhuis zijn per direct (1 oktober) aangepast. Dat laat de Noordwest Ziekenhuisgroep weten.

“Helaas is de afgelopen tijd het aantal COVID-19 patiënten in Noordwest hard toegenomen. We streven ernaar om de reguliere zorg zoveel mogelijk door te laten gaan. Daardoor is het drukker geworden in het ziekenhuis. We zijn genoodzaakt de bezoekersregeling aan te passen. Alleen op deze manier kunnen we onze omgeving voor patiënt, medewerker en bezoeker zo veilig mogelijk houden. We begrijpen dat de maatregelen niet altijd even prettig zijn, maar helaas wel noodzakelijk in deze tijd.”

“Per 1 oktober is doordeweeks alleen bezoek mogelijk in de avonden. Daarbij geldt nog steeds dat er op dat moment 1 bezoeker is toegestaan die niet langer dan 30 minuten blijft. Dit geldt voor de bezoekmomenten op beide ziekenhuislocaties. De reguliere uitzonderingen blijven zoals ze zijn.”

Samengevat zijn de nieuwe bezoektijden van maandag tot en met vrijdag:
– locatie Alkmaar: van 18:00 – 19:30 uur
– locatie Den Helder: van 18:00 – 20:00 uur

De bezoektijden in het weekend blijven hetzelfde.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button