Overige

Praktische hulp bij DigiD

Den Helder – Steeds meer zaken moeten met DigiD via internet geregeld worden. In School 7 start dinsdagmiddag 6 oktober een praktische cursus om mensen daarbij te helpen. De cursus bestaat uit vier middagen.

De deelnemers leren onder meer hoe je een DigiD aanvraagt, hoe het donorregister werkt en hoe je informatie vindt op websites van de overheid. De cursus is gratis. Er wordt alleen 15 euro gerekend voor het werkboek.

De bijeenkomsten zijn op dinsdagmiddagen 6, 20 en 27 oktober en 3 november van 13:30 tot 15:30 uur. Er wordt in kleine groepjes gewerkt op anderhalve meter afstand van elkaar. School 7 is te vinden aan de Keizersgracht 94. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan aan de balie van de bibliotheek of via www.kopgroepbibliotheken.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button