Hollands KroonVideo

Henry Heutink heeft een passie voor chocolade (video)

Westerland – Henry Heutink is naast kok en campingbeheerder ook chocolade-expert en heeft op Dam 9 bij Westerland een winkel met daarachter een werkplaats waar allerlei soorten chocolade wordt geproduceerd.

Chocolade blijkt een gewild product te zijn en daarom heeft hij besloten om een extra winkel op het Kerkplein in Hippolytushoef te openen. Van chocolade kun je veel varianten maken. Al jaren maakt hij bonbons en nu heeft hij zijn grenzen verlegt om andere figuren te maken zoals kippen, honden, vissen en chocolade met logo. “Je kunt het eigenlijk niet zo gek bedenken of ik maak het”, aldus Henry die vol passie vertelt over zijn chocolade imperium.

Zijn plan is ook om dit jaar te gaan beginnen met het geven van workshops die uiteraard in het teken staan van chocolaterie. Medio half oktober zal de nieuwe winkel in Hippolytushoef worden geopend. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in zijn winkel en werkplaats op Westerland.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button