Hollands Kroon

Inloopspreekuur Digitale Hulp gaat weer van start

Adverentie

Middenmeer – Inwoners van Hollands Kroon met vragen of problemen op digitaal gebied, kunnen vanaf oktober weer op het gratis tweewekelijkse Inloopspreekuur Digitale Hulp in Middenmeer terecht. Dit kan op de donderdagen 7 en 21 oktober, 4 en 18 november en 2 en 16 december van 10:00 – 11:30 uur in het Wijksteunpunt Kroonwaard 1.

Vragen met betrekking tot het gebruik van uw laptop, tablet of smartphone? Leren hoe sociale media te gebruiken? Of meer weten over de verschillende mogelijkheden die een apparaat biedt, zoals het downloaden van apps of het gebruik van wifi-netwerken? Deskundige vrijwilligers helpen de belangstellenden graag op weg. Neem, indien nodig, relevante inloggegevens mee.

Het team versterken?
Het Inloopspreekuur Digitale Hulp is een initiatief van Stichting Present Hollands Kroon. Leuk om mensen digitaal op weg te helpen? Gezocht wordt naar een extra vrijwilliger. Kijk voor meer informatie op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button