Politiek

Openbare fractievergadering VVD Hollands Kroon

Middenmeer – De fractie van VVD Hollands Kroon vergadert op woensdag 5 oktober 20.00 uur in de Meerbaak, Professor Ter Veenweg, Middenmeer. (rechts naast de Aviapomp). Wie als geïnteresseerde aan het overleg wil deelnemen, wordt verzocht dit te melden bij de fractie. Dat kan via petraborst@hollandskroon.nl.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 13 oktober besproken. De agenda bestaat onder andere uit de tweede bestuursrapportage, het aanvullend krediet Campus de Terp en het aanvullend krediet Brandweerkazerne Middenmeer. De volledig agenda is te vinden op de site van Hollands Kroon via de zoekopdracht “vergaderkalender”, zie https://hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl/Calendar.

Een ander onderwerp bij de fractie onder de aandacht brengen kan uiteraard ook.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button