Den Helder

Nieuwedieper wint nieuwe auto bij Miljoenenjacht

Geen miljoenen voor kandidaten uit Den Helder

Adverentie

Den Helder – Geen van de vijftig inwoners uit postcodegebied 1781, die zondag in de zaal zaten bij de laatste aflevering van Miljoenenjacht, is met vijf miljoen euro terug naar huis gegaan. Wel won een van hen een nieuwe auto en een ander kreeg de kans te spelen voor de finale.

In totaal waren er tien postcodevakken in de studio, met in totaal vijfhonderd man publiek. Zoals gebruikelijk in het programma werden eerst enkele vragen gesteld om op die manier de kandidaten te vinden voor de vervolgspellen, met als ultiem doel het finalespel met kans op 5 miljoen.

Joey Tiggelers had een van de vragen goed en mocht kiezen tussen een prijskoffer of een kans om te spelen voor een plek in de finale. Hij twijfelde geen seconde en koos voor de finalekans. Zijn koffer ging vervolgens naar een andere kandidaat en die won daardoor een elektrische auto. Dat was Frans van Schaik, toevallig ook uit Den Helder.

Tweede ronde
In de tweede ronde, waaraan vijf personen deelnamen, wist Joey onvoldoende vragen goed te beantwoorden om een ronde verder te komen. Letterlijk in de laatste seconde werd hij uitgeschakeld, maar won daarmee toch nog 2000 euro. Het SBS6-programma was al eerder opgenomen, maar werd zondagavond uitgezonden.

Fotocredits Roy Beusker Fotografie.
Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button