Nieuws

Benoeming tot Lid van Verdienste bij v.v. Succes

Advertentie:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van v.v. Succes donderdagavond 31 oktober werd Paul Visser en Antoon Vrolijk tot Lid van Verdienste benoemd. Beide leden kregen deze titel omdat zij zich al vele jaren op een voortreffelijke wijze inzetten voor onze vereniging.

Paul is lid van Succes sinds augustus 1986. Hij speelde van 1996 tot afgelopen seizoen bij de selectie van Succes, waarvan maar liefst 15 jaar in Succes 1. Paul is in 2009 bij het bestuur gekomen en daar actief betrokken geweest bij nieuwbouw en verbouw van onze accommodatie en de privatisering van het onderhoud. Een intensief proces waarbij Paul v.v. Succes gelukkig kon helpen vanuit zijn ervaring bij de gemeente Zijpe en Hollands Kroon. Het resultaat mag er zijn. Verder heeft hij de laatste jaren ook de rol als secretaris ingevuld binnen het bestuur.

Antoon is in januari 2002 begonnen als vrijwilliger bij Succes. Eerst alleen als scheidsrechter en later ook als scheidsrechter coördinator. In deze rol leidt hij nu al meer dan 12 jaar onze jeugdscheidsrechters op en staat hij elke zaterdag langs de lijn om te begeleiden en misschien nog wel belangrijker om te beschermen. Antoon heeft door zijn werk voor de club al vele jeugdscheidsrechters opgeleid en er zo voor gezorgd dat al de wedstrijden op zaterdag gespeeld kunnen worden. Naast zijn rol als scheidsrechter coördinator is hij binnen Succes ook betrokken bij het spelregelbewijs dat alle junioren vanaf 16 jaar moeten behalen en heeft hij zitting in de jeugdcommissie.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button