Hollands KroonUitgaan

Seniorencomplex Maria Mater viert 60-jarig jubileum met feestweek en open dag

Advertentie:

’t Veld – Senioren wooncomplex Maria Mater viert van 9 tot en met 13 oktober haar zestigjarige bestaan. Tijdens de feestweek worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van Maria Mater. Er is onder andere een oude Hollandse lunch, een optreden van Koos Slippens, een feestavond voor medewerkers en een open dag.

Op dinsdag 10 oktober is er een open dag voor geïnteresseerden van binnen en buiten Maria Mater. Mensen die bijvoorbeeld een kijkje willen nemen in Maria Mater, kennis willen maken met de medewerkers of willen weten wat zij allemaal doen, zijn van harte welkom. De open dag vindt van 14:00 tot 17:00 uur plaats. Maria Mater heeft een hapje en drankje klaarstaan.

Woonzorggroep Samen is altijd op zoek naar nieuwe collega’s en vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen dinsdag 10 oktober gewoon binnenlopen en zich vrijblijvend laten informeren over de mogelijkheden: van leerwerktrajecten en vaste banen tot banen op oproepbasis en flexwerk in vaste dienst. Ook informeert Samen geïnteresseerden graag over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Meer informatie is beschikbaar op www.werkenbijsamen.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button