Den Helder

Halloween in de binnenstad van Den Helder

Adverentie

De halloweenmarkt in de Helderse binnenstad op 31 oktober was weer griezelig. Griezelgeluiden en vele heksen en spoken die bezoekers lieten schrikken.

De halloweenmarkt begon al vroeg in de middag. Natuurlijk was het beroemde ‘Griezelstraatje’ er ook en waren vele kinderen geschminkt.

Dit jaar was er iets nieuws, een ‘Trick or treat’ spel. Bezoekers moesten langs winkels om letters te zoeken bij de ‘Trick or treatspots’. Deze letters moesten ze vervolgens noteren op de ‘Trick or treatcard’. Voor de Intertoys stond de ‘Trick or treatpostbox, waarin de bezoekers hun kaarten in konden doen. Later op de avond werd dit spel vervolgd door een prijsuitreiking.

Lekkernijen
Onder leiding van de opperheks konden kinderen marshmallows roosteren boven vuurkorven in de Beatrixstraat en de suikerspin kraam stond midden in de stad. Het was weer een geslaagde halloweenmarkt voor jong en oud.

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button