112

Beroving in trein richting Den Helder

Adverentie

Regio Noordkop – Een 18-jarige Alkmaarder is zaterdagavond beroofd in de trein van Alkmaar richting Den Helder. De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Omstreeks 19:00 uur was het slachtoffer op het station Alkmaar Noord in de trein gestapt. Tegelijkertijd stapten ook drie jongens in. Een van hen ging bij het slachtoffer zitten en dreigde geweld te zullen gebruiken als hij zijn Airpods niet af zou geven.

Nadat de Airpods buit waren gemaakt kon het slachtoffer in Schagen uit de trein stappen. De daders reden verder in de richting Anna Paulowna – Den Helder. Zij zijn niet meer door de gewaarschuwde politie aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button