Den HelderLOS Den HelderRegio NoordkopVideo

Cor Buschman 50 jaar op de radio! (video)

Den Helder – Hij begon zondag 1 november 1970 bij de radio van de ziekenomroep in Den Helder. Het eerste plaatje dat hij ooit opzette was “Shame and Scandal in the family” van Shawn Elliot. Bij de start van zijn jubileum kwam die weer voorbij als opener. Want precies 50 jaar later, toevallig weer op zondag, is hij nog steeds radiogek en hij maakt inmiddels alweer 32 jaar (en nog steeds met groot enthousiasme) programma’s bij de lokale omroep van Den Helder.

Dit kon natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en hoewel een groot feest helaas niet mogelijk was, werd Cor tijdens zijn uitzending toch even in het zonnetje gezet. Van harte en hopelijk nog heel veel radiojaren erbij!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button