112

Mannen gaan in gevecht en negeren horeca-ontzegging

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft vrijdagavond twee mannen van 19 en 37 jaar uit Pijnacker aangehouden, omdat zij onder invloed van de nodige middelen op Willemsoord op auto’s gingen zitten. Toen zij hier op werden aangesproken vonden ze het nodig om deze personen ook nog te beledigen en met hen in gevecht te gaan.

Met drie bekeuringen werden zij in de nacht weggestuurd. Daarnaast kregen zij een ontzegging voor langere tijd voor de horeca. Zaterdagavond kreeg de politie melding dat de twee mannen, ondanks hun ontzegging, toch in een café zaten. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Hoorn. In de loop van zondag zijn zij gehoord. De één verklaarde het niet eens te zijn met de ontzegging, omdat hij in zijn ogen vond dat hij niets had gedaan, de ander gaf aan dat hij vond dat het verbod niet nodig was…

Ook nu kregen zij processen-verbaal. Hoe zij uit Hoorn zijn vertrokken is onbekend gebleven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button