Den HelderUitgaan

Jan-Willem Rozenboom treedt op voor jongeren in de Kampanje

Den Helder – Jan-Willem Rozenboom, al 25 jaar vaste pianist, componist en producer van Guus Meeuwis, treedt op zaterdag 19 november op in Theater de Kampanje. De toegang is gratis. Naast zijn werk voor Guus Meeuwis speelt Rozenboom solo veel klassieke muziek. In een speciaal concert voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar laat hij mensen kennis maken met componisten als Mozart, Beethoven, Liszt, Chopin, Debussy en Goldberg.

Hits als “Brabant”, “Toen ik je zag” en “Tranen gelachen” zijn allemaal van de hand van Jan-Willem. Nu speelt hij klassiek. Hij vertelt tussendoor enthousiast over de muziekstukken. Deze oude componisten maakten muziek waar de muziek van deze tijd op voort is gaan bouwen. Een spoedcursus klassieke muziek in een uurtje dus en de ideale kennismaking. Het concert vindt plaats in de kleine zaal van Theater De Kampanje op zaterdag 19 november van 15.30 tot 16.30 uur. Aanmelden kan via mthslort@kpnplanet.nl. De toegang is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button