Sport

Hengsdijk kilometerkampioen bij RTV Toon Jacobs

Advertentie:

Koos Hengsdijk is op de algemene ledenvergadering van RTV Toon Jacobs in Den Helder gehuldigd als kilometerkampioen van 2019. Hij heeft dit jaar maar liefst 12.150 kilometer op de racefiets gezeten. Een topprestatie van jewelste, zeker gezien het feit dat hij door een ongelukkige val enige tijd niet kon fietsen.

Samen fietsten de leden van de RTV ruim 125.000 kilometer bij elkaar dit jaar, een verbetering van dit record met 25.000 kilometer! Henri Roelofs kreeg een RTV-bol voor het behalen van de 25.000 km, Ties Pluijter en Hennie Vleggeert kregen deze voor de 50.000 km-grens en Toon Jacobs voor 75.000 km.

Piet Raams werd net als vorig jaar rittenkampioen. Hij heeft 39 ritten bij de RTV meegefietst. Koos Hengsdijk mocht een plaatje boven de bar hangen voor het bijeenfietsen van totaal 375.000 km. Een ongelofelijk aantal kilometers. Tenslotte kreeg Piet Raams de Sportiviteitsprijs voor zijn grote inzet voor de vereniging als onderhouds- en klusjesman. Johan Dral werd benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn jarenlange inzet als secretaris.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button