112

Twee jongeren aangehouden na provocatie

Julianadorp – Na het herhaaldelijk provoceren van enkele politiemensen zijn twee personen maandagavond rond 22:00 uur aangehouden. Dat gebeurde in de nabijheid van winkelcentrum Dorperweerth, aan de Drooghe Bol in Julianadorp.

De twee maakten deel uit van een groep jongeren die bij het winkelcentrum overlast veroorzaakte en vuurwerk afstak. Nadat de politie kwam ging het grootste deel van de groep weg, maar een klein groepje bleef op de locatie en gedroeg zich provocerend richting de politie. Een van hen, een 16-jarige jongeman uit Julianadorp, werd aangehouden na het grof beledigen van enkele politiemensen.

De rest van de aanwezigen nam vervolgens een dreigende houding aan naar de politie en na wederom grove beledigingen is ook een 20-jarige vrouw eveneens uit Julianadorp aangehouden. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button