Den HelderIngezondenOverige

5000 folders voor Stichting Goederenbank dankzij Maatwerk Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Vijfduizend informatiefolders laten drukken. Dat was de aanvraag die de Helderse Uitdaging kreeg van Samuel van Sandijk van de Goederenbank. De folder had hij zelf al ontworpen.

Binnen de matchgroep kwam met het idee om Maatwerk Den Helder, onderdeel van GGZ Noord-Holland Noord, te benaderen. Cyril Kraak, manager van de Helderse Uitdaging pakte meteen de telefoon: “Ik belde Richard Wijmans van Maatwerk Grafisch Den Helder en vertelde hem wie wij zijn en wat wij doen. En dat wij een drukwerk aanvraag hadden ontvangen. Richard was meteen enthousiast en wilde de aanvraag graag realiseren. Samuel van Sandijk kwam de folders persoonlijk ophalen bij Richard Wijmans en kreeg samen met manager Cyril Kraak een uitgebreide rondleiding.

Maatwerk Den Helder biedt diverse werkzaamheden aan mensen met een psychiatrisch heden of verleden. Door de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren voor andere bedrijven maken de mensen deel uit van de werkende maatschappij en leren ze (weer) om te gaan met een dagritme, structuur en het hebben van verantwoordelijkheden. Maatwerk Den Helder heeft naast een drukkerij ook nog een inloopvoorziening, houtwerkplaats en productieafdeling. Richard: “Maatwerk Grafisch Den Helder is naast een (handels)drukkerij tevens huisdrukkerij van GGZ Noord-Holland Noord en heeft een zeer grote ambitie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button