Den HelderZakelijk

Nieuwe naam voor Dierenkliniek Pasteurstraat

Advertentie:

Den Helder – Dierenkliniek Pasteurstraat in Den Helder heeft een nieuwe naam. De nieuwe naam van de kliniek is AniCura Pasteurstraat.

De kliniek en kleding van de dierenartsen en assistentes hebben een ander uiterlijk gekregen, in de kleuren en huisstijl van AniCura. Voor baasjes verandert er weinig. De vertrouwde dierenartsen en assistenten blijven ook na deze wijziging gewoon voor alle dieren en baasjes uit de regio klaarstaan.

AniCura is een internationaal netwerk van dierenklinieken met 100 dierenklinieken in Nederland, dat de kwaliteit van diergeneeskunde continu verbetert. Met de aansluiting bij AniCura hebben de dierenartsen aan de Pasteurstraat makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde, zodat zij huisdieren nog beter kunnen behandelen.

Verder werkt de kliniek ook met het kwaliteitssysteem van AniCura. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Als onderdeel van dit netwerk kunnen we de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button